LEARN from yesterday, LIVE for today & HOPE for tomorrow

May 19, 2010

^^on9 shopping^^

me myself and i skang ni dilanda demam on9 shopping..
taktau kenape huargh2.. tapi mataku rambang aje kalau bukak blogshop2 especially yang jual shawl, dress n baju2 serta kasut.. that's the most attraction for me.. tapi stakat ni paling laju adalah membeli shawl-shawl yang tak dapat ditahan-tahan keinginan itu.. cantekkk...  lagipun skang kan trend org pakai shawl.. so bila tgk kat blogshop, mmg laju je jari-jariku ni mengisi order form.. huhu.. setakat ni teringin gak nak try beli dress n baju2 dari blogshop.. tapi nanti dulu la... (helah takde duit) yang berkenan kat ati  ialah style korean yang tengah in sama gak kasut2 dari korea pon tgh intrend skang ni..  biasanya sume barang ni senang dapat kat Facebook asal rajin survey je.. tapi kalau shawl, my favourite blogshop is, inikedaimisae.blogspot.com harga murah je berbanding blogshop lain n service die mmg tiptop.. kain pasang dan dress pon ade.. jom tgk koleksi on9 shopping saye.... gedek... gedek... gedek...

banyak kan...


perasan seronok yang timbul bila tengok nama ade kat senarai reserve tu... =) (pelik tapi benar)


mr BF yang sudah tak terkata apa bila gambar ini di send.. huargh2 redha je. =p

May 17, 2010

introducing....

gegege..
sesi ni just nak perkenalkan...


my hippo


his hippo that turns out to be like this...

\
tgn die terbukak daa..


introducing....

  
my bear pink n PB



his BB (tgk die dera bear sy bagi...)



last but not least, his kure2 (actually, this is a penyu, but dunno why we are call this as kure2.. hikhik)

my kure2 ade gak.. tapi tak de gambar je lagi.. same je ngan kure2 kat ats ni.. cuma saiz die besar skit n kaler ijau n cream..  =) nanti upload..
 gedek.. gedek.. gedek.. nak out dulu, byebye


May 15, 2010

me.. MYSELF.... & i.....


Just call me cze..
hobi tersangat lah suke bermalas-malasan, kuar jenjalan.. pling pnting, SHOPPING!!... hikhik.. girls favourite rite?
Really love my FAMILY n my MAN.. thAT i call him, Mr Bucuk-Bucuk
i love CATS very2 much
currently STUDYING at IPGM KDRI
huhu, wat mase skrg tak terpk lagi nak aktif berblogging even dah join SINCE JUNE 2009... sbb kekangan masa n perasaan 'rajin' yang berkubu dalam diri.. hehe.
hehe sebab 2 post ni hanya dibuat SETAHUN selepas i2... hukhuk
this is my HUMBLE BLOG... so almost everything bout ME is written here.. tak mau baca g maen jauh2.. syuh2... =P sila jangan rasa Meluat yer bace kehidupan ku yang teramat borim ni.. sobsob..
2 je tuk sesi pngenalan ni dulu... hehe.. see you soon.. gedek-gedek-gedek
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayra Arissa