LEARN from yesterday, LIVE for today & HOPE for tomorrow
Showing posts with label my 'dreaming' centre. Show all posts
Showing posts with label my 'dreaming' centre. Show all posts

September 19, 2012

Tuhan Jagakan Dia..

hanya dirimu yang ku cinta
takkan membuat aku jatuh cinta lagi
aku merasa kau yang terbaik untuk diriku
walau ku tau kau tak sempurna
takkan membuat aku jauh darimu
apa adanya ku kan tetap setia kepadamu


Tuhan jagakan dia
dia kekasihku kan tetap milikku
aku sungguh mencintai
sungguh menyayangi
setulus hatiku


p/s: sebahagian lirik lagu Tuhan Jagakan Dia, Motif Band...  meaningful kan.. MBB if you read this, this one is for u.. i love u bery2 much.. =)


>
>

September 9, 2012

Adam & Hawa


korang pernah baca novel ni? Adam dan Hawa.. best sangat cite ni... memang salah satu antara fav saya..
sinopsis novel macam dekat bawah ni..


sekarang ni tengah on air dekat Astro Mustika HD


tapi rumah saya tak ada astro yang HD.. kalau ada pun, memang channel mustika tak amik..
TV pun cinonet je.. tak berbaloi nak amik HD
sekarang gila nak tengok punya pasal, donlod la.. pe lagi kan...
setakat episod 8 ni, sangat ok dia punye flow.. harap2 nanti outcome dia takla sehampeh drama/filem yang diangkat daripada novel sebelum2 ni.. 
sayang sebab cerita dia best..
dengar2 cite, pelakon-pelakon dia pun dipiih oleh penulis novel ni sendiri...
episod sampai 80, sekarang baru episod 8..
long-long way to download.. ekekeke..
korang tengok cite ni?

>
>

April 16, 2012

jeles ok!!!....... dengan PROTON PREVE


HUH!!! what can i say more.... JELESS!!!




saya pernah review pasal model proton yang baru ni.. klik SINI.
haritu kata nak launch FEB, last2 april... 
siyes smart kan (my opinion la)
tapi alangkah sedihnyaa... sebabkan lambat sangat kuarnye PROTON PREVE ni, menyebabkan ku merembat satu VIVA forever dulu...

love the number.. =)
sekarang rasa cam tktau nak cakap ape.. menyesal??? hahaha, ada la sikit perasaan itu.. sebab jeles sangat dengan PREVE... tapi tak apa la.. VIVA ku telah banyak berbakti sampai calar balar walaupun tak cukup umo 6 bulan lagi... 

okey sape2 mau rembat PREVE, ni harga ni.. 
ModelTransmissionOTR Price7 years9 years
Proton Tuah Executive (S)ManualRM 59,540765623
Proton Tuah Executive (M)ManualRM 59,990771628
Proton Tuah Executive (S)CVTRM 62,540804655
Proton Tuah Executive (M)CVTRM 62,990810660
Proton Tuah Premium (S)CVTRM 72,540932760
Proton Tuah Premium (M)CVTRM 72,990938764
kredit to: www.mybestcardealer.com


p/s: sape yang beli tu boleh tumpang tak??

>

>

May 26, 2011

kisah cakap dengan bulan

ini la lirik lagu Bruno Mars - Talking To The Moon yang ada dalam entri sebelum ni..
bila hayati lagu dengan lirik sekali memang sejibik2 kena kat diri sendiri.. sendiri di perantauan.. tempat mengadu pun pada blog tercinta ni je.. dan2 je aktif berblogging kembali.. huahuahua... sedeyhhh... T_T
best jugak kan kalau bulan tu buleh sampaikan pesanan kepada orang-orang yang tak dapat dihubungi melalui capaian telefon dan internet... takperlu dah nak feling2 layan lagu nih.. adehh... mengarut meraban dah.. tata.. layankan


Talking To The Moon


I know you're somewhere out there

Somewhere far away

I want you back

I want you back
My neighbors think
I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have
Chorus:
At night when the stars

light up my room

I sit by myself

Talking to the Moon

Trying to get to You

In hopes you're on

the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon



I'm feeling like I'm famous

The talk of the town

They say

I've gone mad
Yeah
I've gone mad
But they don't know
what I know

Cause when the

sun goes down

someone's talking back

Yeah
They're talking back
Chorus:

At night when the stars

light up my room

I sit by myself

Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon



Do you ever hear me calling?

Cause every night 

I'm talking to the moon

Still trying to get to you

In hopes you're on

the other side

Talking to me too

Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon



I know you're somewhere out there

Somewhere far away

April 7, 2011

.....my inspired dress 4 E-day and wedding...

even frust pon, masih lagi sempat mengusha baju-baju incase bulan 6 nanti jadi ke.. hehehhe... kalau tak jadi pon, tak kisahla.. yang penting buleh amik idea dulu.. nanti takdela blur sangat...

untuk e-day rasa cam nak pakai baju siti sarah masa akad kawin die tu.. sweet aje kaler peach tu...
cantik kan..

untuk kawen banyak dah ada dalam kepala nih.. ngeh3.. antaranya......

yang ni cantik gile... sesuai tuk majlis akad nikah... 

baju dato'ct ni my second choice tuk acara masa sanding dan makan beradap



yang ni pon cantik jugak kan...

yang ni superb.. berkenan sangat ngan hand bouquet dia tu... nak wat camtu jugakla nanti...
sumber: google

hihi, my wed dress mmg banyak diinspired oleh dato' ct punye wedding... sbb sume baju2 die pakai mase tu mmg superb... aku nak tiru sebijik2 tak mampula.... harga pon dah bape wei..... =)
opsss.. dah2, berangan aje..kita tengok jela, jadi ke tak angan-angan dream wedding tu yer.. hihihi.. chao.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayra Arissa