LEARN from yesterday, LIVE for today & HOPE for tomorrow
Showing posts with label tq tag. Show all posts
Showing posts with label tq tag. Show all posts

October 12, 2012

Tq Tag

Tempah kad kawin haritu, dapat TQ Tag percuma 500pcs..
saya request buat dalam bentuk  pocket kalendar.. tahun 2013..
untuk VIP dan kawan-kawan..
err.. bukan nak mendouble standardkan tetamu..
tapi sebenarnya tak termasuk dalam budget pun tq tag ni..
sebab dapat pun percuma je kan..



design pun design kad kawen je.. sebab saya suka design kad kawin saya..  syok sendiri kan...=)


tq IDEAGRAFIK sebab servis yang tiptop..  harga kad yang sangat value 4 money..
siap ada free gift lagi..
siapa2 yang berminat boleh contact ANN.. owner idea grafik yang sangat senang nak deal + peramah.. konpom tak menyesal nya... =)




>

>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayra Arissa