LEARN from yesterday, LIVE for today & HOPE for tomorrow

March 8, 2011

::: PERFECT TWO:::



Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry





malam ni mod sentimental sket.. lalalala.. asik ulang-ulang aje lagu auburn nih.. best.. suke dengar sbb lirik die macam kena aje ngan lauhan perasaan kepada bucuk2...
rindu die sangat... even tadi dah chat kat fb pon.. tapi takdela msg memanjang je.. tu pun die curi-curi main fb sbbnye, die kna ngajar tuisyen malam nih...


selamba badak je even GB duk tgh tgk...


my life?
jgn tanya la... hari2 usual routine.. tapi ada khabar gembira dari bucuk2.. cuma takleh la nak bgtau lagi.. tggu die confirmkan masa cuti nie.. then baru story mory k!...
esok skolah ade wat sukan...
hahaha, mmg ade niat nak wat idea-idea kreatif TAPI masalahnye....
......
......
.....
daku bukanlah seorang yang kreatif.... LOL... T_T
tapi takpela, i try my best.. recycle idea2 kawan time maktab dulu..
nanti esok, kalau sempat dan RAJIN , picts akan diupload... =)




my picca baru pas balik skolah... without any makeup on, except 4 lipstick.. muahahahaha, nampak mata panda ku.... 







March 3, 2011

Saya Mau KAWEN!!!!

hahaha, macam gatal gile kan bunyik nye... hahahaha... tapi seriously, kalau de duit.. mmg mau je kawen skang.. KALAU ADA DUIT k.... mmmm... kenapa aku berperasaan begitu? jawapannye mayb sebb sekarang ni dah takde kawan disisi jika nak dibandingkan dengan zaman belajar dulu kot...bukan maksud takde kawan terus, tapi time keje, hangout time ujung mggu jela.. itu pon kalau takde program...the rest of the week, mmg lone ranger jela... tu yang terbit perasaan nak berpasangan tuh... hihihihi... tapi bila rasional balik pikiran dan perasaan, teringat kan sidia kat LAWAS sana, kalau kawen pon, cinta PJJ jugak la nanti... hmmmm.... tapi tak kira la... nak kawen jugak..... =P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayra Arissa