LEARN from yesterday, LIVE for today & HOPE for tomorrow

April 15, 2015

The little pie




Alhamdulillah.. Selamat melahirkan Aqid Aryan bin Muhamad Syafik pada ahad 12/4/15... Tepat2 on 38w pregnancy sama mcm ayra dulu.. Hihi..  Klau ada kesempatan, kita story mory kisah bersalin plak ye.. 

April 8, 2015

37w update

tinggal 2 hari je lagi kerja sebelum mula cotiiiiiiiii..
yiiieehaaaaa.
xlarat da nak bawak perut..
this time amik cti 3 bulan..
memikirkan sebab nak handle 2 orang sekali..
plus puasa pun dah dekat kan..
nerves x nak beranak?
ahaaa, i have no answer for that question actually..

pic scan kat bawah ni sebenarnya masa 34w.. biasala peram memeram skrg dah jadi habit..
seyes mood ke laut nak update blog...










next update??
mungkin selepas bersalin nanti.. hihihi
take a good care ye friends
doakan saya supaya dipermudahkan...

>
>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayra Arissa