LEARN from yesterday, LIVE for today & HOPE for tomorrow

June 19, 2014

Ayra Day284

Ayra Arissa Day284..


 gigi dah ada 2 batang.. dah panjang dah pun.. 
kat atas ni gambar lama.. mummy malas lak nak snap latest pic..
memang dah ketara pun nampak giginya, nganga sikit je pun nampak
mummy noticed gigi ni start ada since 16/5..
masa hari guru..
so kira cam hadiah hari guru la kat mummy.. hehehe..

sekarang dah pandai merangkak..
memanjat pun dah, berdiri2 lepas2 tangan konon2 dah stabil la tu... tapi sebenarnya xlepas lagi pun..
masih 'belajar2" orang2 tua kata..


Hobi saya mengemas ok!.. hahaa
kesukaan sekarang ni, main air dan gigit ais..
kalau nampak ais, berjoget2 dia kat atas walker tu,
kalau xbagi, memang mengamuk2...
sabo jela...

Sekarang ni pun memang manja ngat ngan mummy.. 
bila dah start kenal orang ni.. memang tak mau la dengan sebarang orang..
nampak je orang yang dia xkenal, jadi beruang koala yang comel tu trus..
kejap pegang leher dan tudung mummy...
kadang-kadang dengan daddy pun xnak..
masa tu mmg mummy tak boleh nak wat apela.. duduk jela dengan Ayra
lagi dia kalut, kalau nampak mummy pakai tudung... takut tinggal dia.. hahahaha..

Kebelakangan ni pun, Ayra dah kurang makan nasi.. 
sbb dia suka makan benda2 yang dia boleh pegang.. 
dan lagi satu dia xsuka benda-benda yang lembik..
nanti dia buat muka cam geli..
so mummy kena rajin perah otak pk nak bagi makan ape kat dia..
kadang2 pening juga nak bagi makan ape..
tapi yang pasti, Ayra sangat sukakan cheese dan pasta..
selera western gamaknya.. asalkan dia mau makan.. western pun western la

Selalu bila tengok balik gmabar-gambar lama Ayra dan video2 dia yang lepas, 
terasa macam cepatnya masa berlalu.. 
dah besar panjang dah anak mummy ni.. 
semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang baik dan solehah.. aminnnn









>
>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayra Arissa