LEARN from yesterday, LIVE for today & HOPE for tomorrow
Showing posts with label baucar diskaun. Show all posts
Showing posts with label baucar diskaun. Show all posts

February 22, 2014

Photobook RM5 dah sampai

Photobook RM5 (SINI) haritu dah sampai.... yeay!!!
ngam2 seminggu lepas upload, dapat kat tangan..

oh ye, saya print gambar ayra je.. hehe...





puas hati sangat...

so sape2 yang nk photo book cam ni, 
klik link ni SINI
n enter refferer code

FLGGA5AH
>
>

February 14, 2014

Softcover Photo Book Free!!!

Kat Mydeal sekarang ada bagi voucher tuk  6" x 6" square photobook 36 pages PERCUMA aje..




Detail deal ni korang leh tgk kat bawah ni..

HIGHLIGHTS

  • Photobook Albums
  • 4 Options Available:
    • 6" x 6" Photobook Square - Only RM0 instead of RM69
    • 10" x 8" Cheap 'n' Chic Softcover Photobook - Only RM38 instead of RM70
    • 11" x 8" Cool Image Wrap Photobook - Only RM52 instead of RM117
    • 8.5" x 11" Single Window Die-Cut Hardcover Photobook - Only RM62 instead of RM137
  • 6" x 6" Photobook Square:
    • Consists of 36 pages
    • Content: Art Paper 150gsm with Gloss/Matte lamination
    • Cover: Fully printed Softcover with Gloss/Matte lamination
  • 10" x 8" Cheap 'n' Chic Softcover Photobook Portrait:
    • Consists of 40 pages
    • Content: Art Paper 150gsm
    • Cover: Fully printed Softcover with Gloss/Matte lamination
    • Click HERE for more information
  • 11" x 8" Cool Image Wrap Photobook Portrait:
    • Consists of 40 pages
    • Content: Art Paper 150gsm
    • Cover: Fully printed hardcover with Gloss/Matte lamination
    • Click HERE for more information
  • 8.5" x 11" Single Window Die-Cut Hardcover Photobook Portrait / Landscape:
    • Consists of 40 pages
    • Content: Art Paper 150gsm
    • Cover: Buckram/Tinsel Shine covering material with laminated front cover picture.
    • Click HERE for more information
  • Preserve special memories in long-lasting books made of acid-free paper
  • Easy-to-use book-making editor (clickHERE)
  • Free pre-designed templates available (click HERE)
  • Every page is treated with high quality gloss or matte lamination; making them water, tear & colour-fade resistant (optional upgrade)
  • Quality print with HP Indigo press
  • Please click HERE for Editor Suite Overview
  • Fast completion within 6 - 8 working days

  • ADDITIONAL DETAILS:
    • Voucher is transferable
    • Multiple purchases of vouchers as gifts allowed
    • Redemption of multiple vouchers per person allowed

CONDITIONS

  • Delivery within 6-8 working days upon successful redemption
  • Delivery only, no collection option available
  • Please click HERE for Universal Terms & Conditions
  • For Option 1:
    • Limited 1 Voucher redemption per person
    • Voucher redemption period: 11th February 2014 till 11th June 2014
    • Shipping Fees: RM8 for deliver within West Malaysia, RM12 to East Malaysia
    • Delivery is payable directly to the merchant
    • Upgrade able to other hardcover photo book types
  • For Option 2 to 4:
    • Voucher redemption period: 11th February 2014 till 11th August 2014
    • Free delivery within West Malaysia, RM10 to East Malaysia
    • Upgrade content paper with lamination: Top up RM5 for Softcover photo book / Top up RM8 for hardcover photo book
  • Steps to redeem voucher:


DETAILS OF THE DEAL

 
Besides love and companionship, the perfect gift would be a gift that harbours and evokes beautiful memories.
 
 
Package life's bits and pieces with today's DEAL of a photobook! Choose from the following options:
 
 
Option 1: Mini Softcover for FREE instead of RM69
  • Free Mini Softcover 6" x 6" Photo Book Square, 36 pages
  • Content: Art Paper 150gsm with Gloss/Matte lamination
  • Cover: Fully printed Softcover with Gloss/Matte lamination


 
Option 2: Cheap 'n' Chic Softcover for RM38 instead of RM70
  • 10" x 8" Photo Book Portrait, 40 pages
  • Content: Art Paper 150gsm
  • Cover: Fully printed Softcover with Gloss/Matte lamination
  • Click HERE for more information
 
 
 
Option 3: Cool Image Wrap Hardcover for RM52 instead of RM117
  • 11" x 8" Photo Book Portrait, 40 pages
  • Content: Art Paper 150gsm
  • Cover: Fully printed hardcover with Gloss/Matte lamination
  • Click HERE for more information

 
Option 4: Single Window Die-Cut Hardcover for RM62 instead of RM137
  • 8.5" x 11" Photo Book Portrait/Landscape, 40 pages
  • Content: Art Paper 150gsm
  • Cover: Fully printed hardcover with Gloss/Matte lamination
  • Click HERE for more information
 
\
 

Printed on acid-free paper, the photobooks will induce laughter, smiles and tears of joy upon would-be recipients


PERCUMA!!!
tapi untuk yang 6"x6" jela..
bayar postage je..
saya dah beli.. ngeh3... nanti buleh buat album tuk kami laki bini lak...
ada 3 hari je lagi deals ni..

kalau nak beli, klik SINI



>

6" x 6" Photobook Square With 36 Worth Of Pages


6" x 6" Photobook Square With 36 Worth Of Pages


>

February 12, 2014

Photo Book RM5 Je!!!

Betul!!! 

RM 5 Je....



so xnak bebel panjang2.. 
sila klik 


dan masukkan kod bawah ni

FLGGA5AH

jom kita sama2 beli.. sape2 yang takde account tu boleh create account dulu ye...
sharing is caring.. :)


>
>

January 11, 2014

Baucar DiskaunTudung di Tudung 2U untuk pembaca saya!!

Kalau korang pembaca blog ni kan, mesti korang tau kan yang saya ni shopper online yang tegar.. ngeh3.. memang suka beli semua barang online.. masa persediaan nak sambut baby haritu pun, mostly barang memmang beli online.. :) kalau dulu zaman2 awal kemunculan shawl, memang alamatnya selang 2 hari akan sampai parcel ke rumah.. 

Nak-nak lagi kalau suatu benda tu ada diskaun kan... lagilaaaa.. yang nak beli sepasang pun beli berpasang2.. senang.. klik, klik, klik.. 2hari sampaila rumah.. tak payah bersesak bagai.. jimat masa, tenaga dan wang anda.. hujung jari je sekarang ni benda2 pun..  lagi pun sape x suka diskaun oiiii...

Korang2 sume penah dengar tak tudung2u.com.my?  Tudung2U ni salah satu antara gedung tudung online yang terbesar kat Malaysia ni..  cantik2 dan murah2 tudung kat sini.. Antaranya...

TUDUNG BAWAL

Dania Bawal Humaira
RM18


Bawal Adawiah
RM18


Fina Melinna  Tudung Bawal Kelantan Sulam
RM38


Airis Assyura Tudung Bawal Kelantan
Rm38

SHAWL


Nana's Collection Umairah Shawl Labuh
Rm20


Anggun Exclusive Saliza Shawl Halfmoon 
RM38 (cantikkkkk!!!! sume tudung siri ni cantik2 sume)

Ada banyak jenis lagi, ni baru sikit tau.. Tudung Bawal ni korang boleh pilih nak beli yang bawal kelantan ke bawal Jepun.. takpun kalau pening, beli dua2 pun takpe.. hehehe


TUDUNG SEGI EMPAT

Fina Mellina
RM18

Nana Collection
RM18


Fina Amani
RM15

TUDUNG AWNING


Anggun Exclusive Maya
Rm38


Hawa
Rm24


Arni
RM28

ANAK TUDUNG


Anggun Exclusive 
RM15

Anggun Exclusive Sofia
RM19


Anis Anak Tudung Ninja
RM6

dan bayak jenis lagi anak tudung.. turban pun ada tauuu..

KERONGSANG


Kerongsang Diamond
RM12


Kerongsang Bunga
RM12


Kerongsang Merah
RM22

Menarik kan?? Kalau ada diskaun mesti lagi best kan?? So, ada baucar diskaun nak bagi kat korang.. Korang boleh beli semua item dengan DISKAUN 15%.. special sebab korang pembaca blog ni.. :)
Korang cuma perlu masukkan Kod Baucar

ANY2013

masa korang buat pembelian.. senang je kan..
 tapi baucar ni valid sampai 31 JAN 2014 je tau....

so ape tunggu lagi..
jom online shopping kat 

TUDUNG 2U sekarang.. :))



>
>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayra Arissa