LEARN from yesterday, LIVE for today & HOPE for tomorrow
Showing posts with label playtime. Show all posts
Showing posts with label playtime. Show all posts

November 13, 2013

Ayra's Playtime - Rattle & Foot Finder


garden bug foot finder & wrist rattle untuk Ayra..



Ayra seronok jugak main benda ni.. tapi takla seaktif main playmat 
mungkin sebab tak berayun gantung2 kan..
dia kena teroka sendiri dia punya kaki tangan..
tu yang sebabkan dia tak nampak especially yang kat kaki..
nak-nak dia tak pandai lagi nak angkat punggung dan pegang kaki..
tapi sebab ada bunyi (ada loceng) kat semua bugs tu, tu yang dia seronok gerakkan kaki dan tangan dia



>
>

November 10, 2013

Ayra's Playtime - Playgym Mat


Kami belikan Ayra Playmat Gym minggu lepas.. 
sebagai first toy dia..
bagus untuk perkembangan sensorymotor, eye coordination dan problem solving skill
sesuaila dengan perkembangan bayi 0-3 bulan.. 
sebab mereka lebih tertarik kepada sounds n movement waktu ni
playmat ada teether, cermin dan mainan gantung2 kat benda alah ni..
yang gantung2 mmg hasilkan bunyi.. 


yang ikan tu kalau picit, bunyi macam hon eskrem.
resultnya, memang dia sangat sukakannya..
aktif kaki tangan dia gerak bagi kena dan sentuh sume toys tu
sampai termengah2..
lagi2 kalau picit ikan tu.. suka benar dia dengan bunyi-bunyian.
kadang2, sampai bangun kul 3 pagi pun nak main.. adoii...
sayang takleh bagi tengok..
 sebab tak leh nak upload video kat sini.. saiz besar sangat..



>

>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayra Arissa