LEARN from yesterday, LIVE for today & HOPE for tomorrow
Showing posts with label online shopping. Show all posts
Showing posts with label online shopping. Show all posts

January 11, 2014

Baucar DiskaunTudung di Tudung 2U untuk pembaca saya!!

Kalau korang pembaca blog ni kan, mesti korang tau kan yang saya ni shopper online yang tegar.. ngeh3.. memang suka beli semua barang online.. masa persediaan nak sambut baby haritu pun, mostly barang memmang beli online.. :) kalau dulu zaman2 awal kemunculan shawl, memang alamatnya selang 2 hari akan sampai parcel ke rumah.. 

Nak-nak lagi kalau suatu benda tu ada diskaun kan... lagilaaaa.. yang nak beli sepasang pun beli berpasang2.. senang.. klik, klik, klik.. 2hari sampaila rumah.. tak payah bersesak bagai.. jimat masa, tenaga dan wang anda.. hujung jari je sekarang ni benda2 pun..  lagi pun sape x suka diskaun oiiii...

Korang2 sume penah dengar tak tudung2u.com.my?  Tudung2U ni salah satu antara gedung tudung online yang terbesar kat Malaysia ni..  cantik2 dan murah2 tudung kat sini.. Antaranya...

TUDUNG BAWAL

Dania Bawal Humaira
RM18


Bawal Adawiah
RM18


Fina Melinna  Tudung Bawal Kelantan Sulam
RM38


Airis Assyura Tudung Bawal Kelantan
Rm38

SHAWL


Nana's Collection Umairah Shawl Labuh
Rm20


Anggun Exclusive Saliza Shawl Halfmoon 
RM38 (cantikkkkk!!!! sume tudung siri ni cantik2 sume)

Ada banyak jenis lagi, ni baru sikit tau.. Tudung Bawal ni korang boleh pilih nak beli yang bawal kelantan ke bawal Jepun.. takpun kalau pening, beli dua2 pun takpe.. hehehe


TUDUNG SEGI EMPAT

Fina Mellina
RM18

Nana Collection
RM18


Fina Amani
RM15

TUDUNG AWNING


Anggun Exclusive Maya
Rm38


Hawa
Rm24


Arni
RM28

ANAK TUDUNG


Anggun Exclusive 
RM15

Anggun Exclusive Sofia
RM19


Anis Anak Tudung Ninja
RM6

dan bayak jenis lagi anak tudung.. turban pun ada tauuu..

KERONGSANG


Kerongsang Diamond
RM12


Kerongsang Bunga
RM12


Kerongsang Merah
RM22

Menarik kan?? Kalau ada diskaun mesti lagi best kan?? So, ada baucar diskaun nak bagi kat korang.. Korang boleh beli semua item dengan DISKAUN 15%.. special sebab korang pembaca blog ni.. :)
Korang cuma perlu masukkan Kod Baucar

ANY2013

masa korang buat pembelian.. senang je kan..
 tapi baucar ni valid sampai 31 JAN 2014 je tau....

so ape tunggu lagi..
jom online shopping kat 

TUDUNG 2U sekarang.. :))



>
>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayra Arissa