LEARN from yesterday, LIVE for today & HOPE for tomorrow

October 29, 2012

gubahan hantaran~~

pernah review projek ni  dalam entri ni [SINI]
gubahan hantaran buat sendiri je..
semuanya gara-gara kisah masa e-day.. citer penuh kat [SINI]
serik oiii...
plus, saya ni memang nak berjimat pun.. hohoho.. erkk,  cakap jela kedekut nak keluar duit kan.... :p
hehe, takla, bila buat sendiri seriously memang banyak jimat
daripada tempah.. betul3.. tak tipu pun..
berbanding dengan tempah haritu, tempah makan kos lebih rm4++ untuk 7 dulang...
manakala untuk 9 dulang buat sendiri..
habis around rm2++..
jimat kan??
hasilnya???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




hasilnya takde la meletup sangat pun..  sebab sedar diri bukan kreatif sangat pun.. T___T
tapi sebab buat sendiri, rasa puas hati gila-gila..
;)


>
>

23 comments:

Miss N and Mr N said...

shizan...cantik sgt!!! sume guna bekas bulat tu ke? kaca kan? beli kt mana? harga bape? hihihihi. bnykkkk plak soalan N tanya.

shizansyafik said...

@Miss N and Mr N hehe, takpe, bila dah buat entri, it means 4 sharing.. =).. bekas tu nak kata kaca pure takla sangat.. macam dah dicampur plastik sikit.. tapi takla seberat kaca.. beli dekat pasaraya happy home.. tapi rasanya happy home ni tak banyak cawangan dia.. try N cari dekat kedai peralatan rumah.. cari yang akuarium ikan.. =)

shizansyafik said...

@Miss N and Mr N lupe nak gtau harga, harga tak silap 6.90 satu.. hehe, guna 6 je bekas ni.. yang lain sebab makanan, kuih dan buku, guna bekas lain.. sebab tak muat..

Cik Mashi said...

Shaaamteeknye! :D
tu bunge hidop ke munge mati?? Heehee

shizansyafik said...

@Cik Mashi ni bunga plastik a.k.a bunga mti.. :p

ciksusu said...

ok pe shizan..not bad at all la org putih ckp..haha
air tgn pengantin mesti ade seri dier tau ;)

shizansyafik said...

@ciksusu harap-harapnya la.. hehehe, dulu mula2 plan nak guna bunga segar, tapi renyah, sebab kena gubah pagi sblm majlis.. hoho, takpela, simple2 je la

fatehamohamed said...

cantik dahh ni..klu design camni gi temph tak tau la dorg nak caj bapeee..cantik3!..heee

Amalina Ali said...

ye awak. kalau buat sendiri sangat puas hati sebab sendirikan yang buat. cantik ke tak belakang cerita asalkan kepuasan hati yang penting. jimat pulak tu. hihi.

Cik Saila said...

cantik gila dh ni..kalau pengantin yg bt,cantik mcm ni dh boleh bangga dh :D hehe..

Zila Zainal said...

eh cantik laa tuh! cantik sangat! suka kaler hijau putih! nampak fresh

loytha'san said...

cze! cantik sangat hokey! pandai pilih artificial flower yg kembang2 gitu..:D

shizansyafik said...

@fatehamohamed biasa je teha.. terkorban tangan tau wat benda ni

shizansyafik said...

@Amalina Ali betul2.. cantik ke tak pada mata org bior je.. yg ptg mata sendiri n poket tak kempis

shizansyafik said...

@Cik Saila saila, tahap gila tak sampei lagi nih.. hihihi..

shizansyafik said...

@Zila Zainal sy pun suke ijau n putih.. hehe sebab tu ckp tema kalerful.. hantaran kaler ijau putih, lain2 benda lain2 kaler.. :p

shizansyafik said...

@loytha'san haha, ko tau tak, aku pilih bunge ni sebab bunge ni yg plg murah.. bukan sebab dia kembang2 ke ape ke.. huhuhu.. kedekut punye worang mmg camni

Orcixara said...

dear, beli bunga tu dekat mane? :) cantikla..kte pun tgh fikir2 psal gubahan hantaran. ingat nk beli bunga2 artificial, tapi xpasti lg kt mne..huhu..

shizansyafik said...

@Orcixara saya beli dekat kedai Era Nona.. tak sure ada cawangan belah pantai barat ke tak.. tapi kedai tu kedai barangan hiasan perkahwinan.. biasa kedai2 bunga ada jual bunga ni.. 3 kuntum rm10.. try cari..

InaYusoff said...

eh cantiklaaa...

=)

shizansyafik said...

@InaYusoff hehe.. =)

azizah :) said...

eh ni kretip la namanya yunk..menarik! memang puas hati bila kita sendiri yang hasilkan..berbaloi baloi...hehe

Shizan Syafik said...

@azizah :) ini je semampunya jijah.. syukur sebab cantik juga di mata orang.. walaupun dimata sendri so-so je.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayra Arissa